Telefon: (+387) 49 232 410 E-mail: lkwmark@gmail.com

O nama

Par riječi o firmi

O nama

Mark Trade d.o.o. Brčko je firma koja je osnovana 1996 godine. Osnovna djelatnost višegodišnjeg uspješnog poslovanja je veleprodaja i maloprodaja svih vrsta boja, lakova, ljepila, fasada, izolacionog materijala, molersko-farbarskog alata koji se koristi kod završnih radova u građevinarstvu. Pored toga uspješno pratimo zahtjeve i potrebe auto limarskih radnji kao i potrebe fabrika namještaja i stolarskih radnji u Brčkom i regionu.


Naše višegodišnje islustvo u poslovima prodaje i praćenja tržišta kao i stalnim uvođenjem novih proizvoda i plasiranjem istih na tržište dovelo nas je u sam vrh ovog posla. Prepoznatljivi po kvalitetnim brendovima koje zastupamo sa vrhunskom uslugom izrasli smo u najvećeg i najrespektabilnijeg snabdjevača repromaterijala koji u stopu prati zahtjeve tržišta.
Naši maloprodajni objekti u Brčkom i Bijeljini uz stručno osposobljeno i ljubazno osoblje nude vrhunske proizvode namjenjene za sve vrste molersko fasaderskih i građevinskih radova kao i savjete i pomoć za ostale vidove djelatnosti.

U našim maloprodajnim objektima, kao i u veleprodaji, možete naći brendove kao što su TKK zaptivne mase i poliuretanske pjene, JUB boje lakove i fasade, Bekament boje lakovi i fasade, Mitol lepila, Chromos lakovi, SMART, BODY auto boje kitovi, Maxi Color boje lakovi i alati, IlVA vrhunski poliuretanski program za završnu obradu drveta, Hempro Šid boje i lakovi, Colorpak sprejevi, Kana alati, Cadi alati, Carotehnika zaštitni papiri, Fidea razredjivači, Tehnogips Nida kao i druge vrste proizvoda koji su namjenjeni molersko fasaderskim radovima kao, stolarima i autolimarskoj industriji.

Sjedište firme i veleprodajni objekti sa više od hiljadu metara kvadratnih skladišnog prostora nalaze se u ulici Plazuljska 25/D na izlazu iz Brčkog prema Banja Luci.

Maloprodajni objekti nalaze su u Brčkom i Bijeljini na odličnim lokacijama sa velikim parkinzima i lakim prilazom za sve vrste kupaca.
Naše dugogodišnje iskustvo i informacije sa terena tjeraju nas da se još više širimo i razvijamo u svim pravcima kao i da uvodimo nove brendove i proizvoide u naš široki asortiman.

Veleprodaja

Asortiman: boje za zidove, fasade, izolacioni materijali, alati, potrošni materijal ... .

Maloprodaja

Pet maloprodajnih objekata u Brčkom i Bijeljini.

Neka bude i ostane vaš dobavljač!

Glavni nam je zadatak da obezijedimo što širi asortiman i povoljne cijene uz standardni kvalitet proizvoda.