Telefon: (+387) 49 232 410 E-mail: lkwmark@gmail.com

A k c i j e

Home / Akcije

Trenutne akcije

Akcija

Bekament ima potpuno zaokružen proizvodni ciklus proizvodnje materijala za završne radove u građevinarstvu, počev od vađenja čuvenog Venčačkog mermera iz sopstvenog rudnika na Venčacu, preko prerade, mljevenjem u granulate i mikronizirana punila, do proizvodnje tečnih i praškastih materijala za završne radove u građevinarstvu. Naše proizvode proizvodimo na najsavremenijoj opremi i sa najkvalitetnijom radnom snagom i ugrađujemo u objekte čiju gradnju vodimo. Bekament gradi svoj poslovni uspeh, razvoj i unapređuje zadovoljstvo i motivaciju korisnika i svih zaposlenih ispunjavanjem svojih strateških ciljeva.

Više ...


Akcija

Grupacija JUB je međunarodna firma koja danas obuhvata dvanaest poslovnica i posluje na više od dvadeset inostranih tržišta.
U grupaciji JUB je zaposleno 569 ljudi, od toga 343 u Sloveniji i 226 u ostalim članicama grupacije (na dan 31.01.2014.). Imamo dva proizvodna pogona-u Sloveniji i Srbiji. Na ostala tržišta izvozimo i prodajemo 75% proizvoda pod vlastitom robnom markom.
"Postaćemo vodeći proizvođač boja i fasadnih sistema u regiji centralne i jugozapadne Europe. Kupcima ćemo nuditi jedinstvena i cjelovita rješenja usmjerena na održivu gradnju, energetsku učinkovitost i odgovornost prema okolišu."

Više ...


Akcija

Sa preko 60 godina uspešnog poslovanja smo pridobili veoma veliko iskustvo u građevinarstvu. Poznati smo kao specijalisti u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda na području građevinske hemije. Svi naši proizvodi zadovoljavaju standarde, koji su usklađeni sa postojećim standardima Evropske Unije.
Našu ponudu brzo i efikasno prilagođavamo zahtevima i potrebama kupaca. Pri samom izvođenju radova, aktivno učestvujemo sa vlastitom laboratorijskom opremom i servisom za tehničku podršku. Pomoću inostranih stručnjaka i instituta naše znanje neprestano nadograđujemo

Više ...


Neka Mark Trade bude i ostane vaš dobavljač!

Glavni nam je zadatak da obezijedimo što širi asortiman i povoljne cijene uz standardni kvalitet proizvoda.